Szakértő könyvelés,
különböző könyvelői
csomagok.


Hívjon bizalommal


+36 1 / 254-0490 info@advert.hu

Ügyviteli szolgáltatás

A könyvelés, a könyvvizsgálat, a pénzügyek intézése bizalmi kapcsolat. Minden ügyfél számára fontos a bizalom, a diszkréció, a megbízhatóság és a pontosság.
Ügyfeleink részére mi ezt biztosítjuk.

A társaság tevékenységi köre az elmúlt években a könyvvizsgálattal bővült.
A fő profilunkként végzett ügyviteli szolgáltatás mellett a könyvvizsgálat is jelentős szerepet kap a tevékenységünkben. Jelenlegi partnereink kisvállalkozások
A teljeskörű ügyviteli szolgáltatás magába foglalja a megbízó cég könyvelési, adótanácsadási, bérszámfejtési stb. feladatainak elvégzését. Több esetben a megbízás már a cégalapítással kezdődik.

Igény esetén vállaljuk a társaságok főpénztári feladatainak ellátását, valamint az adminisztratív feladatok elvégzését is.

Ügyfélkörünket Rt-k, Kft-k és BT-k alkotják, melyeknek fő profilja szolgáltatás, kereskedelem és mezőgazdaság.

A feladatokat gyorsan, rugalmasan végezzük el, törekedve a folyamatos kapcsolattartásra.
Munkánkat teljes felelősséggel, felelősségbiztosítással végezzük.

Nagy súlyt fektetünk kollégáink szakmai fejlődésére, akik folyamatos szakmai továbbképzésben vesznek részt. Könyvvizsgálónk, mérlegképes könyvelőink és adótanácsadónk többéves gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek az ügyviteli szolgáltatás feladatainak ellátásában.

Lépést tartunk a technikai fejlődéssel is. Modern számtógépparkkal biztosíjuk a munkánk elvégzését és az ügyfelekkel történő kapcsolattartást.

Szakértő könyvelés,
különböző könyvelői
csomagok.


Hívjon bizalommal


+36 1 / 254-0490 info@advert.hu
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk